Van den Brom: ''In dat opzicht zit je in dezelfde situatie''

vrijdag 20 december 2019 18:34 72.920 keer bekeken 61 reacties Pro Shots

FC Utrecht heeft een zware uitwedstrijd voor de beker in de benen. De Domstedelingen wonnen gisteren met 0-1 van FC Groningen en kennen een korte hersteltijd in de aanloop naar de volgende wedstrijd, die zondagmiddag (14:30) op het programma staat. Trainer John van den Brom: "Dat geldt ook voor Feyenoord."

Spelers en trainer hebben de wedstrijd van Feyenoord tegen SC Cambuur ook gezien. "We hebben die wedstrijd zitten kijken in de bus. Die moesten ook diep gaan om die wedstrijd veilig te stellen, dus in dat opzicht zit je in dezelfde situatie", zo vertelt Van den Brom aan Voetbal International. "We zullen gebruik moeten maken van onze eigen kwaliteiten, zeker in de combinatie met ons stadion, om Feyenoord te verslaan."

"Ik ga ervan uit dat ze op dezelfde manier als afgelopen weken zullen spelen, vanuit een gesloten defensie waarin ze compact bij elkaar zullen spelen. Dat is natuurlijk het spel dat Feyenoord de laatste weken gespeeld heeft. We moeten ons eigen spel er tegenover zetten. We komen er voetballend steeds beter in te zitten. Zondag zal bepalend zijn of we aan de bal tussen Feyenoord door kunnen spelen."

Gerelateerd nieuws
61 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74808 leden - Op dit moment zijn 86 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved