''In de zomer heb ik er over nagedacht om te worden verhuurd''

dinsdag 17 december 2019 17:35 140.185 keer bekeken 274 reacties Pro Shots

Luis Sinisterra bleef lange tijd onder de radar bij Feyenoord. Vorig seizoen speelde de vleugelflitser nauwelijks, maar de Colombiaan ontpopt zich dit seizoen tot de revelatie van de Rotterdammers. Steven Berghuis noemt een van de redenen van het beter presteren van Sinisterra. "Ze hebben nu ook een leuk groepje zo bij elkaar, met Renato Tapia, Marcos Senesi en Edgar Ié. Dat scheelt toch."

"Je kunt niet een jongen uit Colombia halen en hem vervolgens aan zijn lot overlaten. Vorig seizoen waren Senesi en Ié er nog niet. En Tapia werd verhuurd aan Willem II. Toen was Sinisterra alleen, dat is toch lastig", zo vertelt Berghuis aan het Algemeen Dagblad. "Hij is snel. De snelste selectiespeler? Dat niet eens, denk ik. Dan denk ik aan Haps en Karsdorp. Maar hij is wel heel behendig met de bal aan zijn voet. Zijn dribbels zijn echt goed."

Van buiten beeld zijn bij Feyenoord naar international van Colombia, Sinisterra heeft inmiddels ondervonden hoe snel het kan gaan in de voetballerij. "Toen ik werd opgeroepen hebben mijn moeder en ik gehuild van geluk. Het gevoel was nauwelijks te beschrijven. Ik was zo blij toen ik mocht invallen dat ik vergat te wachten met het veld op rennen tot de gewisselde speler eruit was." En dan te bedenken dat Sinisterra eigenlijk tijdelijk bij Feyenoord wilde vertrekken. "In de zomer heb ik er over nagedacht om te worden verhuurd, gelukkig ben ik gebleven." De kans dat Sinisterra komende de Copa América met Colombia kan spelen spelen groeit daardoor. "Mijn plek is afhankelijk van mijn prestaties bij Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
274 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 891 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved