''In de zomer heb ik er over nagedacht om te worden verhuurd''

''In de zomer heb ik er over nagedacht om te worden verhuurd''

Luis Sinisterra bleef lange tijd onder de radar bij Feyenoord. Vorig seizoen speelde de vleugelflitser nauwelijks, maar de Colombiaan ontpopt zich dit seizoen tot de revelatie van de Rotterdammers. Steven Berghuis noemt een van de redenen van het beter presteren van Sinisterra. "Ze hebben nu ook een leuk groepje zo bij elkaar, met Renato Tapia, Marcos Senesi en Edgar Ié. Dat scheelt toch."

"Je kunt niet een jongen uit Colombia halen en hem vervolgens aan zijn lot overlaten. Vorig seizoen waren Senesi en Ié er nog niet. En Tapia werd verhuurd aan Willem II. Toen was Sinisterra alleen, dat is toch lastig", zo vertelt Berghuis aan het Algemeen Dagblad. "Hij is snel. De snelste selectiespeler? Dat niet eens, denk ik. Dan denk ik aan Haps en Karsdorp. Maar hij is wel heel behendig met de bal aan zijn voet. Zijn dribbels zijn echt goed."

Van buiten beeld zijn bij Feyenoord naar international van Colombia, Sinisterra heeft inmiddels ondervonden hoe snel het kan gaan in de voetballerij. "Toen ik werd opgeroepen hebben mijn moeder en ik gehuild van geluk. Het gevoel was nauwelijks te beschrijven. Ik was zo blij toen ik mocht invallen dat ik vergat te wachten met het veld op rennen tot de gewisselde speler eruit was." En dan te bedenken dat Sinisterra eigenlijk tijdelijk bij Feyenoord wilde vertrekken. "In de zomer heb ik er over nagedacht om te worden verhuurd, gelukkig ben ik gebleven." De kans dat Sinisterra komende de Copa América met Colombia kan spelen spelen groeit daardoor. "Mijn plek is afhankelijk van mijn prestaties bij Feyenoord."

[readmore=52751]

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Ridgeciano Haps Luis Sinisterra Rick Karsdorp Renato Tapia Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties