Berghuis: ''Ik wil met deze club weer stappen zetten''

maandag 16 december 2019 07:07 87.330 keer bekeken 129 reacties Pro Shots

Uitgerekend Steven Berghuis maakte gisteren een hattrick tijdens de 3-1 overwinning op PSV: de vleugelaanvaller stond tijdens de afgelopen zomerstop nog nadrukkelijk in de belangstelling van de club uit Eindhoven. Achteraf bleek dat Berghuis helemaal geen oren had naar een overstap van Feyenoord naar PSV: "Ik wil met deze club weer stappen zetten."

"PSV? Ik heb deze zomer vooral met Feyenoord gesproken, over de doelen hier in Rotterdam. Ik wil met deze club stappen zetten. Feyenoord moet bijvoorbeeld weer eens overwinteren in Europa. Dat doet iets met Luis Sinisterra, met Tyrell Malacia. Maar ook met mij en bijvoorbeeld Jørgensen. Dan creëer je waarde op het veld. Dat overwinteren is weer niet gelukt, maar daar moeten we wel naartoe."

Dat Berghuis juist tegen PSV een hattrick scoorde vond hij natuurlijk leuk, maar het maskeert het matige seizoen van de Rotterdammers niet. Aan de andere kant gloort er altijd hoop op iets moois: "Dit is een teamsport, we moeten het samen doen. Toen Dirk Kuyt hier kwam, was hij ook een van de spelers die zeven wedstrijden op rij verloor met Feyenoord. Een seizoen later werd hij landskampioen."

Berghuis kijkt dus vooral naar de toekomst en hoopt op betere tijden bij Feyenoord, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "We verloren met 3-2 van FC Porto. Ben je dan tevreden met die wedstrijd, die op zich niet slecht was? Of kijk je verder en constateer je dat je gewoon uitgeschakeld bent in een poule waarin de ploeg uit pot 4, Rangers FC, zich wél plaatst? We willen weer echt vooruit. Dan moet je kritisch blijven kijken."

Gerelateerd nieuws
129 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 51 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72602 leden - Op dit moment zijn 717 mensen actief, waarvan 201 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved