Van Hanegem: ''Sinisterra ontwikkelt zich wel, en hoe''

maandag 16 december 2019 07:04 110.810 keer bekeken 203 reacties Pro Shots

Feyenoord klopte PSV weliswaar met 3-1 in De Kuip, maar er was ook genoeg aan te merken op het spel van de Rotterdammers, aldus Willem van Hanegem. De clubicoon geeft, voordat hij de pijnpunten benoemt, wel iets aan dat elke Feyenoorder zal herkennen. "Feyenoord klopte PSV en gek genoeg had iedereen daar wel op gerekend."

Daarnaast is Van Hanegem ook kritisch. "Bij Feyenoord vallen mij een paar spelers in negatieve zin op. Het eerste dat Sjaak Troost afgelopen zomer deed, was de contracten van Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra verlengen. Geen club was geïnteresseerd, maar Feyenoord wilde ze toch meteen langer vastleggen omdat Rob Jansen zich daar met de zaken bemoeide. Als je deze jongens de laatste weken ziet voetballen, weet je eigenlijk niet wat je ziet. Zo slecht. Ze vormen een blok aan het been van dit elftal."

"Ik hoor Dick Advocaat ook voortdurend zeggen dat zijn backs het zo lekker doen. Maar Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia maken op mij helemaal geen beste indruk. Malacia is wel een speler naar mijn hart, maar hij staat al een tijdje stil. Dat komt natuurlijk ook omdat de club niet met Jong Feyenoord in de eerste divisie wilde spelen. Dan kun je jezelf ook moeilijk ontwikkelen."

De Kromme heeft ook positieve woorden in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Luis Sinisterra ontwikkelt zich wel, en hoe. Ik hoorde Pierre van Hooijdonk laatst over deze speler zeggen dat hij 'een blind paard zonder hersens' was. Daar moest ik wel om lachen, want Van Hooijdonk zadelde Feyenoord destijds op met die Colin Kazim-Richards, toch? Daar kwam hij mee aanzetten. Maar als er eentje hersenloos was de laatste jaren bij Feyenoord, was het die gozer wel. En daar heb ik Van Hooijdonk, nadat hij die Kazim had afgeleverd bij mijn club, nooit een kritisch woord over horen zeggen. Die Sinisterra neemt Feyenoord juist al weken op sleeptouw. Dat deed Steven Berghuis ook gisteren, met drie goals. Ik vertelde in de ochtend bij FOX Sports nog dat ik dat van hem verwacht. Dit heeft Feyenoord van hem nodig."

Gerelateerd nieuws
203 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75274 leden - Op dit moment zijn 779 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved