''Wat de trainer wil komt steeds beter terug op het veld''

maandag 16 december 2019 07:02 59.570 keer bekeken 44 reacties Pro Shots

Sinds het aantreden van Dick Advocaat behaalde Feyenoord, na AZ, de meeste punten van alle clubs in de eredivisie. De 3-1 overwinning op PSV was de eerste topper die Advocaat won, al leek dat aan het begin van de wedstrijd niet vanzelfsprekend volgens Jens Toornstra. "Ik denk dat PSV iets sterker begon dan wij."

"Ze hadden wat mogelijkheden en ze scoren niet. Daarna kregen we wel het overwicht, hebben goed gegroepeerd druk gezet en twee goede goals gemaakt voor de rust", zo vertelt de middenvelder voor de camera van Voetbal International. "Na de rust weet je dat PSV gaat komen en ik denk dat we het goed dicht hebben gehouden, we lopen uit naar 3-0 en hebben het daarna goed uitgespeeld." De aansluiting met de bovenste clubs lijkt een feit. "Een beetje, we zijn er nog niet helemaal: we staan nu drie punten achter op PSV, dat hadden er ook negen kunnen zijn, dus dan is drie wel lekker."

Na de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur en de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht, beide uit, staat de winterstop voor de deur, juist nu Feyenoord steeds beter begint te draaien. "Aan de ene kant balen, aan de andere kant heb je veel met blessures te maken gehad in het team en is het dus misschien wel goed om even helemaal op adem te komen."

De hand van Dick Advocaat wordt steeds zichtbaarder bij Feyenoord. "Je ziet dat wij steeds beter gaan spelen. Aan het begin was het lastig, was het voetbal ook nog niet gelijk goed, maar je ziet dat we steeds beter gaan voetballen. Daar heb je natuurlijk ook even de tijd voor nodig, maar wat de trainer wil komt steeds beter terug op het veld. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken."

Gerelateerd nieuws
44 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74397 leden - Op dit moment zijn 288 mensen actief, waarvan 62 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved