Jørgensen: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

zondag 15 december 2019 17:15 66.970 keer bekeken 114 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen speelde vandaag een ongelukkige wedstrijd. Wellicht was hij met zijn gedachten bij zijn vrouw, die op het punt van bevallen staat. Al heeft de spits geen haast om naar huis te gaan. "Er is nog geen nieuws, we wachten al twee weken. Hij wil er niet uitkomen, hij vindt het denk ik te koud." 

Over de wedstrijd was Jørgensen wel redelijk tevreden. "We startten wat langzaam, PSV kreeg enkele goede kansen, vooral de eerste vijftien minuten. Daarna maakten Luis met Steven een goede goal en toen ging het spel heen en weer. We creëerden heel veel kansen, dus ik ben heel blij voor het team en speciaal voor de captain."

Zijn eigen spel was dus niet echt goed en Jørgensen omschrijft dat als "ongelukkig, je vecht en je vecht, je raakt de paal, de keeper had een goede redding. Maar het maakt niet uit, vandaag was het belangrijkste dat we wonnen en dat te vieren met de supporters en de club: dat is waarom je voetbal speelt. Ik ben erg blij, ook al scoorde ik vandaag niet."

"Ik blijf mijn best doen, soms gaan ze erin en soms niet. Ik vertrouw erop dat de goals vanzelf komen als ik hard blijf werken. De eerste helft was niet goed van mij, maar de tweede helft creëer je wat kansen voor jezelf. Je moet vertrouwen in jezelf blijven houden dat het de volgende keer wel lukt en dat ga ik doen", zo besluit de spits voor de camera van Fox Sports.

Gerelateerd nieuws
114 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 785 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved