Deel stadion eerder open voor kraker in De Kuip

Deel stadion eerder open voor kraker in De Kuip

Feyenoord biedt supporters komende zondag een extra gelegenheid om gezamenlijk toe te leven naar de topper tegen PSV. Aan de Olympiazijde van het stadion openen De Legioenzaal en De Vereeniging al vanaf 11:30 uur de deuren.

Toegang
De poorten 26 t/m 33 en 42 t/m 44 worden vervroegd geopend. Op vertoon van je wedstrijdkaart kun je daarna bij de reguliere openingstijd van het stadion door de stadionscheidingen je plaats opzoeken. Vanaf 13:00 uur (anderhalf uur voor de aftrap) is het hele stadion geopend.

Programma
De zingende DJ Ferry zal van 11:30 voor de muzikale omlijsting zorgen in De Vereeniging. De bestaande foodpunten gaan eerder open, zodat iedereen een goede bodem kan leggen voor een hopelijk heerlijke zondagmiddag.

Supporters die naar de Legioenzaal gaan, waar DJ Darr en DJ Bebolder de muziek verzorgen, profiteren er van een speciale actie. Zondagmiddag krijg je een groot drankje voor slechts één consumptiemunt.

Lees meer over
PSV Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties