Senesi: ''Ik denk dat mijn topvorm nog moet komen''

Senesi: ''Ik denk dat mijn topvorm nog moet komen''

Marcos Senesi is inmiddels enkele maanden speler van Feyenoord. De Argentijn kende in Rotterdam een chaotische eerste seizoenshelft. Toch is hij blij met zijn overstap, laat hij weten in gesprek met FOX Sports.

"Het waren vier heftige maanden", begint Senesi. "Ik ben inmiddels gewend aan het spel van de ploeg en aan de stad. Dat vind ik heel belangrijk." Met het vertrek van Jaap Stam en de komst van Dick Advocaat werd Senesi tijdelijk terug naar de bank verwezen. "Ik bleef gewoon werken. Ik wist dat niet alleen de trainer, maar ook ikzelf in mijn kwaliteiten moest geloven. Ik wist dat ik goed genoeg was om het tij te kunnen keren."

"Ik denk dat mijn topvorm nog moet komen", gaat de verdediger verder. "Ik word steeds beter en hoop daarmee door te gaan. Ik probeer van al mijn wedstrijden iets te leren en de kleine foutjes eruit te halen. Ik denk dat ik stap voor stap steeds beter word."

Senesi mag in Rotterdam al een publiekslieveling genoemd worden. De makers van podcast Kein Geloel maakten deze week een liedje voor de Argentijn, wat FOX Sports hem liet horen. "Het is mooi dat mensen een liedje over me maken. Daaruit blijkt dat ik goed bezig ben. Daar ben ik blij om. Hopelijk hoor ik het ooit op het veld."

Lees meer over
Dick Advocaat Kein Geloel Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties