Botteghin: ''Samenwerking met Marcos Senesi voelt goed aan''

woensdag 11 december 2019 20:22 38.455 keer bekeken 48 reacties Pro Shots

Het centrale duo Eric Botteghin/Marcos Senesi maakte tegen Vitesse een stabiele indruk. Ook tegen Porto zal het duo een goede wedstrijd moeten spelen, want alleen bij winst maken de Rotterdammers nog kans op overwintering in Europa. Daarnaast zal Rangers FC ook moeten winnen van BSC Young Boys. Botteghin: "Wat er in Glasgow gebeurt? Dat telt voor ons alleen als we zelf winnen."

"We hebben het niet in eigen hand, dat maakt het moeilijk. Maar we hebben alleen invloed op onze eigen prestatie", zo vertelt de verdediger aan het Algemeen Dagblad. Thuis won Feyenoord met 2-0 van Porto. "We nemen het gevoel van die zege mee, maar ik vond Porto wel de sterkste en moeilijkste tegenstander in deze poule. We moeten hier winnen, daar moeten we echt alles aan doen. Natuurlijk heeft Porto nu thuisvoordeel. Dat kan een ander Porto opleveren."

De tactiek staat al vast. "Porto mag geen ruimte krijgen, ze hebben zoveel spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. De samenwerking met Marcos Senesi voelt goed aan. Marcos is een goeie jongen, de laatste wedstrijd tegen Vitesse hebben we het samen behoorlijk goed gedaan. Als je meer samen speelt, dan ontstaat er een gevoel. We zijn goed bezig, maar dat moeten we vasthouden."

Gerelateerd nieuws
48 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72180 leden - Op dit moment zijn 532 mensen actief, waarvan 192 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved