Feyenoord met twintig spelers naar Porto

Feyenoord met twintig spelers naar Porto

Dick Advocaat neemt twintig spelers mee naar Portugal voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League. De selectie voor het uitduel met FC Porto vind je hieronder.

Joey Koorevaar reist woensdag mee met de selectie naar Portugal. Elber Evora viel maandag in de wedstrijd van Jong Feyenoord geblesseerd uit en is niet op tijd hersteld. Ook Justin Bijlow, die op de weg terug is na een blessure, stapt het vliegtuig in.

Feyenoord moet donderdagavond (aftrap 21:00 uur) winnen van FC Porto om nog kans te kunnen maken op overwintering in Europa. Bij een zege in Estádio do Dragão is dat nog niet zeker. Ook Rangers FC moet dan namelijk nog winnen van Young Boys.

De volledige selectie van Feyenoord:

4. Marcos Senesi
6. Jan-Arie van der Heijden
7. Luciano Narsingh
9. Nicolai Jørgensen
10. Steven Berghuis
11. Sam Larsson
14. George Johnston
15. Tyrell Malacia
17. Luis Sinisterra
18. Yassin Ayoub
19. Leroy Fer
20. Renato Tapia
21. Nick Marsman
22. Justin Bijlow
23. Orkun Kökcü
28. Jens Toornstra
33. Eric Botteghin
35. Wouter Burger
38. Lutsharel Geertruida
47. Joey Koorevaar

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Jens Toornstra Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow Jan de Jong Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Renato Tapia Nick Marsman Leroy Fer George Johnston Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties