Van Praag weigerde Feyenoord te helpen

maandag 9 december 2019 17:37 112.205 keer bekeken 324 reacties Pro Shots

Michael van Praag was jarenlang in dienst van de UEFA. In zijn functie behartigde hij onder andere de belangen van het Nederlandse voetbal. Omdat het er lang op leek dat Feyenoord geen supporters mee mocht nemen naar de Europa League wedstrijd tegen FC Porto, was het dus niet vreemd dat een supporter via Twitter vroeg of Van Praag wat kon doen voor de Rotterdammers. Van Praag wil echter geen vinger uitsteken om wat voor hulp dan ook te bieden.

"Ik word op Twitter het meest door Feyenoord-supporters beledigd en uitgescholden. En dan nu wat voor ze doen?", aldus Van Praag op Twitter. Feyenoordsupporters waren het niet eens met het feit dat Van Praag zo alle supporters van de stadionclub over één kam schoor, maar ook daar had Van Praag een weerwoord op: "In het leven moeten dingen van twee kanten komen." Ook zonder de hulp van Van Praag is Feyenoord erin geslaagd om uitsupporters de wedstrijd tegen FC Porto te laten bezoeken. 

Gerelateerd nieuws
324 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 148 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72542 leden - Op dit moment zijn 533 mensen actief, waarvan 173 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved