Botteghin over gemiste kansen: ''Daar word je ook ziek van''

Botteghin over gemiste kansen: ''Daar word je ook ziek van''

Na het doelpuntloze gelijkspel in Arnhem heerst bij Feyenoord het gevoel dat er meer in had gezeten. Dat onderschrijft ook Eric Botteghin. "Iedereen is natuurlijk teleurgesteld. Ik had het gevoel dat we deze wedstrijd konden winnen."

"Vooral in de tweede helft hadden we de controle en hebben we een paar kansen gecreëerd. Die moeten we ook afmaken", aldus Botteghin in gesprek met RTV Rijnmond. "Zelf kreeg de verdediger nog een goede kopkans die op de lijn werd gestopt door doelman Pasveer. "Helaas ging 'ie er niet in, maar het was ook een goede redding."

Het was bij lange na niet de enige kans die Feyenoord miste. "Daar word je ook ziek van. Je hebt de controle over de wedstrijd, we creëren heel veel kansen. Dan moeten we ons ook belonen en die kansen afmaken. Helaas zitten we in een periode waarin we heel veel kansen moeten creëren om een goal te maken."

[readmore=52670]

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties