Jørgensen: ''Dit is gewoon een kans die je moet afmaken''

zondag 8 december 2019 14:48 48.670 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen zal een dubbel gevoel overhouden aan de middag in Arnhem. Enerzijds is hij blij weer negentig minuten te hebben gespeeld, anderzijds miste hij een aantal grote mogelijkheden op de winnende goal. 

"Alles voelt goed, dat is belangrijk", begint Jørgensen voor de camera van FOX Sports. "Maar het is altijd moeilijk als je als spits niet scoort. Zeker gezien die laatste kans." Daarmee doelt de spits op een pass van Toornstra die hem één op één tegenover de keeper zette. Jørgensen schoot vervolgens over. "Als het terugzie, lijkt het makkelijk. Ik probeerde 'm rustig over de keeper heen te tikken, maar ik raakte 'm veel te hard. Ik denk niet dat dat aan mijn ritme ligt. Dit is gewoon een kans die je moet afmaken. Dat was niet goed genoeg."

"Als ik hier had gescoord, was dat prachtig geweest. Daar ben ik nu boos om, maar donderdag moeten we weer en moet ik weer negentig minuten spelen. Als het kan, doe ik dat. Mijn lichaam voelt goed, dus daar ben ik blij om. Het enige wat je kunt doen is doorgaan en de volgende keer wel scoren."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 913 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved