Advocaat: ''De jongens die spelen, willen graag spelen''

zondag 8 december 2019 11:56 19.010 keer bekeken 21 reacties Pro Shots

Feyenoord treft met Vitesse een ploeg die een hectische week achter de rug heeft. Trainer Leonid Slutsky vertrok en werd vervangen door interim-trainer Joseph Oosting. Dick Advocaat verwacht de nodige wijzigingen in het spel van Vitesse.

"Met een nieuwe trainer krijg je andere accenten", begint Advocaat in gesprek met FOX Sports. "Misschien gaan ze wat eerder druk zetten. De laatste weken zakten ze wat meer in. Ze waren ontevreden over het defensieve spel, dus ze zullen zeker wat meer naar voren willen spelen. Dan zullen wij in de diepte wat meer ruimte krijgen."

Ook tegen Vitesse moet Advocaat een groot aantal spelers missen door blessures. "De jongens die spelen, willen graag spelen. Daar moet je ook niet moeilijk over doen. We zijn heel benieuwd wat ze vandaag gaan doen."

Nicolai Jorgensen, die de afgelopen periode ook kwakkelde met blessures, is er wel bij in Arnhem. "Voor een spits is het altijd belangrijk dat je goals maakt. Vorige week kreeg hij een niet te missen kans, dus hij heeft wat goed te maken. Maar voor een elftal als Feyenoord is een echte diepe spits als hij, met zijn kwaliteiten, een uitstekende speler. Mits hij fit is, want dat is hij nog niet helemaal. Hij voelt zich wel wat beter. Daar speelt zelfvertrouwen ook een belangrijke rol in."

Gerelateerd nieuws
21 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73962 leden - Op dit moment zijn 131 mensen actief, waarvan 71 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved