Koevermans reageert: ''Gevoel is afgelopen maanden veranderd''

Koevermans reageert: ''Gevoel is afgelopen maanden veranderd''

Mark Koevermans werd onlangs aangesteld als algemeen directeur van Feyenoord. Koevermans, die de afgelopen maanden de functie als ad interim op zich nam, volgt daarmee definitief Jan de Jong op als directeur van de club. Onlangs kwam een opvallend interview met Koevermans uit het verleden naar buiten waarin hij aangaf zichzelf niet als geschikte algemeen directeur voor de club te zien.

"Ik kan me voorstellen dat daar wat vragen over komen, als mensen die passage lezen", zegt Koevermans tegen FOX Sports. "Dat interview is in november 2018 gegeven en ik heb het toen volledig goedgekeurd. Het is niet zo dat dat geheim moest blijven. De wereld verandert snel, helemaal in het voetbal."

"Als je kijkt wat er het afgelopen jaar is gebeurd bij Feyenoord, dan haalt de tijd je soms in. Bij mijzelf is dat ook ontstaan, vooral de laatste vier of vijf maanden na het vertrek van De Jong. Destijds heb ik aangegeven dat het mijn ambitie niet was, zoals in het boek staat. Dat zei ik ook toen Eric Gudde vertrok"

"Door het plotselinge vertrek van De Jong heb ik, ook om de club te helpen, het werk noodgedwongen moeten doen. Zaken van een algemeen directeur gingen steeds beter en ik kreeg er veel energie van. Ik dacht: mocht het nog een keer voorbij komen, dan zou ik het toch wel willen."

"Leuk is het niet", zegt hij over de uitspraken in het boek. "Maar ik heb het gezegd dat ik stond er toen achter. Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen maanden is het gevoel veranderd. Wellicht is het een goede les om nooit nooit te zeggen in deze wereld."

[readmore=52653]

Lees meer over
Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties