Burger: ''Winterstop komt eraan, benieuwd wat er gaat gebeuren''

zondag 8 december 2019 01:10 70.170 keer bekeken 180 reacties Pro Shots

Wouter Burger valt sinds de komst van Dick Advocaat buiten de boot bij Feyenoord. Waar de middenvelder onder Jaap Stam nog regelmatig minuten maakte bij het eerste elftal, is daar nu nauwelijks sprake van. "Ja, een beetje lastig natuurlijk. Er is een nieuwe trainer gekomen en het gaat wel goed op trainingen, en ik laat zien wat ik waard ben, maar voor nu is het nog niet goed genoeg bij onze trainer."

"Dat is prima, dat heb je te accepteren en je moet er gewoon voor zorgen dat je veel beter wordt. De winterstop komt er natuurlijk wel aan, dus ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren", zo vertelt Burger voor de camera van RTV Rijnmond. Het zorgt dus niet voor frustraties bij de speler zelf? "Nee, ik ben gewoon selectiespeler en moet laten zien wat ik kan. Hij is tevreden over wat ik laat zien, maar het moet allemaal nog iets beter en, zoals ik al zei: het kan ook nog veel beter."

Gerelateerd nieuws
180 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 785 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved