Been tipt Feyenoord: ''Een absolute meerwaarde''

Been tipt Feyenoord: ''Een absolute meerwaarde''

Feyenoord moet zich gaan versterken met Bryan Linssen en Jeremain Lens. Volgens Mario Been zijn de twee aanvallers een meerwaarde voor de Rotterdammers. Linssen is komende zomer transfervrij en heeft volgens de oud-trainer een hoger rendement dan Sam Larsson.

Lens moet in januari al de overstap maken naar De Kuip."Ik vind Jeremain een uitstekende speler. Hij kan rechtsbuiten en linksbuiten spelen, maar ook als spits kan hij zeker. Dat heeft hij bij mij bij NEC gedaan. Als hij zijn lichaam erin zet… Hij is sterk, hij is snel,'' vertelt Been in gesprek met FOX Sports.

Lens komt momenteel amper voor in de plannen van de de Turkse club Besiktas. "Ik denk dat hij voor Feyenoord een absolute meerwaarde is. En Dick heeft natuurlijk bij Fenerbahçe met hem gewerkt." Been is niet op de hoogte of Lens een transfer wil maken. ''Ik ben niet zijn zaakwaarnemer."

Ook Linssen is een meerwaarde. "Je weet hoe hij over Feyenoord denkt. Er is een aantal interviews geweest, waarin hij dat al heeft laten blijken. Het feit dat hij niet wil verlengen en Feyenoord daar wel iemand kan gebruiken… Eén en één is twee: dan zeg je gewoon dat het een geweldige ploeg is om te gaan spelen.''

''Als je kijkt naar zijn rendement bij Vitesse, dat is vele malen hoger dan Sam Larsson. Daar hebben we het wel van gezien bij Feyenoord. Linssen is zeker een potentiële speler voor Feyenoord."

[readmore=52631]

Lees meer over
De Kuip NEC Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties