Been tipt Feyenoord: ''Een absolute meerwaarde''

donderdag 5 december 2019 11:29 138.465 keer bekeken 466 reacties Pro Shots

Feyenoord moet zich gaan versterken met Bryan Linssen en Jeremain Lens. Volgens Mario Been zijn de twee aanvallers een meerwaarde voor de Rotterdammers. Linssen is komende zomer transfervrij en heeft volgens de oud-trainer een hoger rendement dan Sam Larsson.

Lens moet in januari al de overstap maken naar De Kuip."Ik vind Jeremain een uitstekende speler. Hij kan rechtsbuiten en linksbuiten spelen, maar ook als spits kan hij zeker. Dat heeft hij bij mij bij NEC gedaan. Als hij zijn lichaam erin zet… Hij is sterk, hij is snel,'' vertelt Been in gesprek met FOX Sports.

Lens komt momenteel amper voor in de plannen van de de Turkse club Besiktas. "Ik denk dat hij voor Feyenoord een absolute meerwaarde is. En Dick heeft natuurlijk bij Fenerbahçe met hem gewerkt." Been is niet op de hoogte of Lens een transfer wil maken. ''Ik ben niet zijn zaakwaarnemer."

Ook Linssen is een meerwaarde. "Je weet hoe hij over Feyenoord denkt. Er is een aantal interviews geweest, waarin hij dat al heeft laten blijken. Het feit dat hij niet wil verlengen en Feyenoord daar wel iemand kan gebruiken… Eén en één is twee: dan zeg je gewoon dat het een geweldige ploeg is om te gaan spelen.''

''Als je kijkt naar zijn rendement bij Vitesse, dat is vele malen hoger dan Sam Larsson. Daar hebben we het wel van gezien bij Feyenoord. Linssen is zeker een potentiële speler voor Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
466 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 239 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75274 leden - Op dit moment zijn 699 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved