''Deze job doe ik tot 1 februari, Frank Arnesen begint 15 januari''

woensdag 4 december 2019 16:20 87.875 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

Sjaak Troost begint aan zijn laatste maanden als technisch directeur ad interim en kan terugkijken op een alles behalve rustige periode bij Feyenoord. "We hebben turbulente maanden achter de rug en met de presentatie van de nieuwe directie is er in ieder geval duidelijkheid. Deze job doe ik nog tot 1 februari, Frank Arnesen begint 15 januari, dus ik heb nog even te gaan."

Troost treedt vanaf februari weer toe tot de RvC. "Dat was een van de voorwaarden toen ze me vroegen of ik het wilde doen. Toen heb ik gezegd: prima, maar dan wil ik daarna wel weer terug naar de RvC", zo vertelt Troost voor de camera van de NOS. Hij heeft ook geen spijt van zijn aantreden als technisch directeur ad interim. "Je staat net als bij de Titanic vol in de wind, maar je moet ook geluk hebben in het voetbal. We hadden, zeker in het begin van het seizoen, pech met blessures van dragende spelers. We hebben daardoor fysiek ook weleens achtergelopen." 

Ook waren de eerste spelers die kwamen nog niet fit, Marcos Senesi was eigenlijk de eerste speler die fit en met wedstrijdritme aangetrokken werd. "Senesi was mogelijk door de transfer van St. Juste en daarvoor hadden we gewoon weinig mogelijkheden. Binnen de mogelijkheden sta ik nog steeds achter de spelers die we in de zomer aangetrokken hebben en verlengd hebben."

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1058 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved