''Daar zijn ze wel enthousiast van geworden de laatste tijd''

woensdag 4 december 2019 14:04 77.970 keer bekeken 194 reacties Pro Shots

Nick Marsman speelde een uitstekende wedstrijd tegen PEC Zwolle, maar zal volgens Feyenoord watcher Mikos Gouka niet de eerste keeper bij Feyenoord blijven, zo vertelt hij in het programma Voetbalpraat van Fox Sports. "Nee, maar Dick zei wel dat het met Vermeer nog wel even kan duren en Bijlow is geopereerd, die is pas na de winterstop terug, dus hij houdt alleen Marsman nog over. Hij heeft verder geen keus."

Verder heeft Dick Advocaat de buitenlandse spelers verplicht op taalles gezet, aldus Gouka. "Ze moeten op Engelse les. Senesi was er zelf al heel fanatiek in. Ze hebben nu een taalklasje en ze zitten na de training bij elkaar: Senesi, Sinisterra, Tapia en Ié. Als je achterin staat en je in een fractie van een seconde moet beslissen is het wel handig als je in ieder geval een beetje dezelfde taal spreekt. Senesi is een intelligente jongen, dus het gaat ook snel bij hem." 

Er is ook goed nieuws voor aankoop George Johnston. "Die komt eraan. Niet dat hij snel een basisplaats krijgt, omdat Senesi op zijn plek speelt, maar daar zijn ze wel enthousiast van geworden de laatste tijd." En Liam Kelly? "Die komt er niet aan. Kelly is wel een enthousiaste jongen, maar ik denk niet dat we die gaan zien dit seizoen. 

Advocaat heeft duidelijk voor een middenveld met Jens Toornstra, Leroy Fer en Orkun Kökcü gekozen. De eerste vervangers zijn Yassin Ayoub en Renato Tapia. Dick Advocaat had al lof voor Kökcü en Gouka beaamt dat de middenvelder goed bezig is. "De laatste twee wedstrijden heel goed, het lijkt wel een andere voetballer geworden. Het was altijd een stilist, 'geef die bal maar aan mij en dan doe ik er iets mee, heb ik 'm niet dan zorg je maar dat die weer bij mij komt', een beetje dat idee. Nu zie ik hem het voortouw nemen, misschien wel iets teveel: hij is zo aan het jagen en aan het rennen en vliegen dat het ook een beetje ten koste gaat van zijn spel. Tot die laatste twee wedstrijden en tegen Rangers dan."

Gerelateerd nieuws
194 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74428 leden - Op dit moment zijn 251 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved