Advocaat: ''Kökcü is wat Feyenoord nu nodig heeft''

woensdag 4 december 2019 12:31 80.800 keer bekeken 251 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt in december vier keer uit: tegen Vitesse en FC Utrecht in de eredivisie, tegen Cambuur voor de beker en tegen Porto voor overwintering in de Europa League. Alleen tegen PSV wacht een thuiswedstrijd. Dick Advocaat beseft dat de Rotterdammers het lastig gaan krijgen. "Overleven is een juiste omschrijving."

"Daarna hebben de geblesseerde spelers de tijd te herstellen en kunnen we met nog wat erbij na de winter wat meer laten zien dan we nu doen." Advocaat hoopt in de winterstop niet alleen de huidige spelers fit te krijgen, maar verwacht van aankomend technisch directeur Frank Arnesen ook aankopen zodat Feyenoord in 2020 wel competitief kan zijn in de eredivisie, aldus Voetbal International.

Een andere hoofdzaak is het verlengen van het contract van Orkun Kökcü, de oogappel van Advocaat. Onder andere om de speler later voor een goed bedrag te kunnen verkopen. "Maar het is vooral een genoegen die jongen te zien spelen. Kökcü is wat Feyenoord nu nodig heeft. Hij is een voorbeeld voor andere spelers."

Gerelateerd nieuws
251 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 88 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 863 mensen actief, waarvan 196 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved