''Hou nou maar op. Je weet dat ik het toch niet uitspreek''

woensdag 4 december 2019 10:19 148.195 keer bekeken 244 reacties Pro Shots

Bryan Linssen verlaat Vitesse aan het eind van het seizoen transfervrij en staat waarschijnlijk voor een avontuur in het buitenland. Al is een binnenlandse transfer ook mogelijk. "Nederland? Ja, er is wel iets wat ook reëel kan zijn." Of Feyenoord die binnenlandse club is? "Dat kun je zelf wel invullen."

Duidelijker wil Linssen niet worden tegenover Voetbal International. "Hou nou maar op. Je weet dat ik het toch niet uitspreek. Dan ga ik dingen op gang brengen, daar hou ik niet van. Je verdient iets op het veld en niet met woorden. Als jij vraagt: 'Zie je Feyenoord zitten?', zeg ik: 'Ja, dat zou kunnen'."

"Wie ben ik om te zeggen dat ik daarheen mag? Ik wil me niet verkopen aan welke club dan ook. Ik vind het net zoiets als mensen gaan zeggen dat ze in Oranje willen, dan ben je zelf aan het solliciteren. Je moet het op het veld laten zien, dan komen ze vanzelf. De kans dat ik naar het buitenland ga, is veel groter."

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 100 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 62 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved