Derksen over Fer: ''Op het middenveld kan hij het niet belopen''

dinsdag 3 december 2019 02:36 111.290 keer bekeken 168 reacties Pro Shots

Ook de mannen van Veronica Inside keken terug op de wedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle en waren niet onder de indruk van de Rotterdammers. Alleen keeper Nick Marsman kreeg, min of meer, een compliment van Johan Derksen. "Het was een hele zwakke keeper, bij Utrecht en Twente heeft hij er niks van gebakken, en ik vond het ontzettend leuk dat die jongen echt goed keepte bij Feyenoord."

"Als je de wedstrijd ziet en je bent Feyenoordsupporter, dan ben je blij dat je met de hakken over de sloot met 1-0 van PEC Zwolle wint. Ze hebben gewoon een heel matig elftal en het is een wonder dat de kleine generaal al zoveel puntjes pakt, want het is niet veel soeps. "

Eric Bottegin wordt wederom afgeschreven, maar daarnaast vinden de mannen Leroy Fer door de mand vallen op het middenveld. Derksen: "Die valt mij erg tegen. Ik heb altijd gezegd: probeer daar een centrale verdediger van te maken. Hij heeft het lijf er voor, dan ziet hij het allemaal op zich afkomen. Op het middenveld kan hij het niet belopen."

Tafelgast Wim Kieft beaamt de woorden van Derksen. "En hij is ook zwaar. Hij is nu vijf maanden bezig, toch? Of hij heeft heel veel krachttraining gedaan, dat weet ik niet. Ik vond het vroeger een heel mooie speler: groot, mooi lichaam, goede uitstraling. Nu is het allemaal heel log."

Dat Feyenoord tijdens de tweede helft tegen PEC Zwolle na de wissels van Advocaat het heft in de wedstrijd niet meer in handen kreeg verbaasde Derksen niks. "Iedere wissel die hij pleegt is een verzwakking van het elftal, want Dick heeft niks op de bank zitten."

Gerelateerd nieuws
168 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 90 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 591 mensen actief, waarvan 100 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved