''Misschien is hij daardoor een beetje kwijt wat hij altijd had''

maandag 2 december 2019 07:00 123.015 keer bekeken 375 reacties Pro Shots

Feyenoord leverde in vier dagen tijd twee uitstekende eerste helften af tegen respectievelijk Rangers FC en PEC Zwolle, maar daartegenover stonden ook twee zeer matige tweede helften. Op de radio van Voetbal International krijgt Feyenoord watcher Martijn Krabbendam de vraag over welke helft er gesproken moet worden. "Ik denk allebei. Dat is wel het gezicht van Feyenoord dit seizoen."

"We hebben wel vaker besproken: als je voor rust de veel betere ploeg bent moet je er voor zorgen dat je ruim afstand neemt, dan is de wedstrijd ook gewoon gespeeld. Dat doen ze niet en dan wordt het de omgekeerde wereld, dan heeft Zwolle op basis van de tweede helft gewoon recht op een punt. Het is aan de derde doelman te danken dat Feyenoord deze wedstrijd wint. Het is zorgwekkend. Het heeft te maken met de fitheid van de selectie als je na rust niet op kunt brengen wat je voor rust wel op kon brengen."

Nicolai Jørgensen speelde een ongelukkige wedstrijd tegen Zwolle, hij miste zelfs een niet te missen kans. "Het was voor hemzelf wel lekker geweest als hij 'm had gemaakt. Hij blijft een beetje aanmodderen: wel of niet spelen, geblesseerd, weer terug. Het opvallende is dat hij er alles aan doet: een soort dieet heeft hij gevolgd, hij is kilo's lichter geworden omdat hij denkt dat hem dat kan helpen in het veld, maar misschien is hij daardoor ook wel een beetje kwijt wat hij altijd had. Je ziet aan alles dat hij ritme mist. Er is weinig meer over van de spits die Feyenoord in 2017 naar de titel schoot."

Gerelateerd nieuws
375 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 84 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72611 leden - Op dit moment zijn 875 mensen actief, waarvan 137 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved