Lof voor Berghuis: ''Een aardige jongen en een goede voetballer''

zondag 1 december 2019 20:45 82.100 keer bekeken 40 reacties Pro Shots

John Stegeman is zeer te spreken over Steven Berghuis. De trainer van PEC Zwolle zag zondag dat de aanvaller van Feyenoord de enige treffer van de middag maakte in de Kuip, waardoor de Rotterdammers met de drie punten aan de haal gingen. In gesprek met FOX Sports sprak Stegeman uiterst lovend over Berghuis.

"Ik ken hem al iets langer dan vandaag, het is een aardige jongen en een goede voetballer", aldus Stegeman. "Ik kom uit Epe, hij uit Apeldoorn. Ik ken zijn vader vrij goed, ook zijn broertje. Hij was vorig jaar jeugdtrainer bij mijn oude club Go Ahead Eagles. Vandaag dat ik hem ook ken, van kleins af aan al."

"Ik heb hem altijd gevolgd en vind het reuzeknap waar hij nu staat en hoe hij het doet. Steven is een hele mooie voetballer voor het Nederlands voetbal, we moeten blij zijn dat zulke jongens in deze competitie willen spelen. Hij is een goede speler, het zijn spelers die extra kwaliteiten hebben. Zeker als het wat moeilijker gaat. Vandaag was dat heel erg vervelend voor ons, maar heel mooi voor Steven."

Gerelateerd nieuws
40 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74404 leden - Op dit moment zijn 1018 mensen actief, waarvan 260 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved