Lof voor Berghuis: ''Een aardige jongen en een goede voetballer''

Lof voor Berghuis: ''Een aardige jongen en een goede voetballer''

John Stegeman is zeer te spreken over Steven Berghuis. De trainer van PEC Zwolle zag zondag dat de aanvaller van Feyenoord de enige treffer van de middag maakte in de Kuip, waardoor de Rotterdammers met de drie punten aan de haal gingen. In gesprek met FOX Sports sprak Stegeman uiterst lovend over Berghuis.

"Ik ken hem al iets langer dan vandaag, het is een aardige jongen en een goede voetballer", aldus Stegeman. "Ik kom uit Epe, hij uit Apeldoorn. Ik ken zijn vader vrij goed, ook zijn broertje. Hij was vorig jaar jeugdtrainer bij mijn oude club Go Ahead Eagles. Vandaag dat ik hem ook ken, van kleins af aan al."

"Ik heb hem altijd gevolgd en vind het reuzeknap waar hij nu staat en hoe hij het doet. Steven is een hele mooie voetballer voor het Nederlands voetbal, we moeten blij zijn dat zulke jongens in deze competitie willen spelen. Hij is een goede speler, het zijn spelers die extra kwaliteiten hebben. Zeker als het wat moeilijker gaat. Vandaag was dat heel erg vervelend voor ons, maar heel mooi voor Steven."

[readmore=52606]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties