Berghuis baalt: ''Dan mag je nog wel kritisch zijn''

Berghuis baalt: ''Dan mag je nog wel kritisch zijn''

Steven Berghuis baalt enorm van de terugval van Feyenoord. De eerste helft speelde de Rotterdammers een prima wedstrijd. De tweede helft zakte de ploeg van Dick Advocaat volledig in elkaar. De drie punten blijven met pijn en moeite in De Kuip.

''Dan mag je nog wel kritisch zijn op met name de tweede helft. De veldbezetting is zo slecht de tweede helft. Ik denk persoonlijk dat we achterin twee man over hebben, maar daar zijn beelden voor om terug te kijken. Ik vond het heel slecht de tweede helft.''

"De eerste helft liep het goed. Goede kansen gecreëerd, veel lopende mensen, alleen slechts een goal gemaakt. Dat is te weinig,'' vertelt Berghuis in gesprek met FOX Sports. Feyenoord heeft moeite om op een constant niveau te blijven spelen. ''We hebben fases in de wedstrijd dat het goed gaat , maar het is niet goed genoeg over de hele wedstrijd.''

Berghuis werd in de tweede helft gewisseld voor Renato Tapia. De aanvaller had last van zijn rug. ''De eerste helft schoot het in mijn onderrug. De tweede helft had ik daar veel last van. Gelukkig geen doordeweekse wedstrijd.'' De verwachting is dat Berghuis volgende week gewoon kan spelen.

[readmore=52609]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Dick Advocaat Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties