Derksen: ''Ze zijn met verschillende mensen bezig geweest''

zaterdag 30 november 2019 08:42 140.330 keer bekeken 198 reacties Pro Shots

De mannen van Veronica Inside blikten zoals gebruikelijk weer terug op de wedstrijden die de afgelopen dagen gespeeld zijn. Ook Feyenoord - Rangers FC kwam aan bod en Jan Boskamp was redelijk positief over de wedstrijd.

"De eerste helft vond ik ze goed spelen: ze deden wat ze moesten doen. Over het hele veld hebben ze druk gezet op de man met de bal. Ja, dat konden ze van hun leven niet volhouden." Johan Derksen is minder positief. "Ik vond het vooral twee heel matige teams die elkaar met heel veel inzet in evenwicht hielden. Het leek af en toe niet op voetbal, maar het was een mooie strijd. Het was de manke tegen de blinde."

Boskamp: "Dat spelletje dat ze (Feyenoord - red.) speelden in de eerste helft kost ontzettend veel kracht: als je steeds maar druk blijft zetten, en Rangers was in principe ook een matig voetballende ploeg, dan zie je dat ze (Rangers FC - red.) de bal de tribune inschoten, de opbouw was heel matig. Al moet ik zeggen dat we die goals ook wel heel makkelijk weggaven."

Koevermans
De Snor laat ook nog even zijn licht schijnen over de aanstelling van Mark Koevermans als algemeen directeur van Feyenoord. "Onbegrijpelijk. Ik heb laatst een heel lang gesprek gehad, ik mag niet echt zeggen met wie, maar de president-directeur was erbij, Toon van Bodegom. Daar kwam toch uit dat ze op zoek waren naar een algemeen directeur en ze wilden hem niet. Ze hebben de juiste man niet gevonden op een of andere wijze. Er zit in die groep een persoon die is voor hem en de rest ziet het niet in hem zitten en hij ligt slecht bij de achterban. Bijna niemand wilde hem, maar de man die ze wilden hebben konden ze niet krijgen en ze zijn met verschillende mensen bezig geweest."

Feyenoord City
Derksen: "Ze willen het eigen stadion kopen. Die buitenlandse investeerders, die Amerikanen, dat is definitief van de baan. In eigen kring, want dat is de grote kracht van Feyenoord: ze hebben altijd weer bemiddelde mensen die de portefeuille trekken, willen ze nu dat het stadion van Feyenoord is en dat je het stadion ook kunt exploiteren. Met die opbrengsten kun je dan weer beleid voeren." Wordt dat dan Feyenoord City of De Kuip? "Daar zitten ze nog middenin, maar het liefst zouden ze naar een heel nieuw stadion gaan waar je meer mogelijkheden hebt om geld binnen te halen, dat is in De Kuip wat moeilijker."

Gerelateerd nieuws
198 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 434 mensen actief, waarvan 136 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved