Stam: ''Krijgen de nieuwe mensen daar de tijd voor?''

Stam: ''Krijgen de nieuwe mensen daar de tijd voor?''

Jaap Stam en Feyenoord is geen gelukkig huwelijk gebleken. De trainer heeft nooit in een vaste samenstelling kunnen spelen en de resultaten waren niet om naar huis te schrijven. Stam is uiteindelijk zelf opgestapt bij de Rotterdammers.

Inmiddels heeft Feyenoord een nieuwe directie aangesteld. Stam blijft de club met veel interesse volgen en hoopt dat de nieuwe mensen de tijd krijgen om hun stempel op de club te kunnen drukken. "Bij Feyenoord beseffen ze ook wel dat de structuur en visie aangepakt moeten worden,'' vertelt Stam in gesprek met de NOS. ''Maar krijgen de nieuwe mensen daar de tijd voor? Of willen andere partijen ook een aandeel hebben in het neerzetten van de club?"

Stam heeft zelf te maken gehad met veel wisselingen. Nadat Jan de Jong en Martin van Geel vertrokken heeft ook Stam nagedacht over zijn toekomst. "Ja, daar heb ik toen wel over nagedacht. Je moet bij jezelf te rade gaan: wat gaan we zelf doen? Maar ik wilde toch de kans aangrijpen en kijken hoe het zou lopen. Afspraken veranderen dan in keuzes van selecties, spelers en noem maar op."

[readmore=52288]

Lees meer over
martin van geel Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties