Stam: ''Krijgen de nieuwe mensen daar de tijd voor?''

vrijdag 29 november 2019 16:30 82.610 keer bekeken 222 reacties Pro Shots

Jaap Stam en Feyenoord is geen gelukkig huwelijk gebleken. De trainer heeft nooit in een vaste samenstelling kunnen spelen en de resultaten waren niet om naar huis te schrijven. Stam is uiteindelijk zelf opgestapt bij de Rotterdammers.

Inmiddels heeft Feyenoord een nieuwe directie aangesteld. Stam blijft de club met veel interesse volgen en hoopt dat de nieuwe mensen de tijd krijgen om hun stempel op de club te kunnen drukken. "Bij Feyenoord beseffen ze ook wel dat de structuur en visie aangepakt moeten worden,'' vertelt Stam in gesprek met de NOS. ''Maar krijgen de nieuwe mensen daar de tijd voor? Of willen andere partijen ook een aandeel hebben in het neerzetten van de club?"

Stam heeft zelf te maken gehad met veel wisselingen. Nadat Jan de Jong en Martin van Geel vertrokken heeft ook Stam nagedacht over zijn toekomst. "Ja, daar heb ik toen wel over nagedacht. Je moet bij jezelf te rade gaan: wat gaan we zelf doen? Maar ik wilde toch de kans aangrijpen en kijken hoe het zou lopen. Afspraken veranderen dan in keuzes van selecties, spelers en noem maar op."

Gerelateerd nieuws
222 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72611 leden - Op dit moment zijn 762 mensen actief, waarvan 180 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved