''Degenen die zondag spelen, hebben mijn vertrouwen''

''Degenen die zondag spelen, hebben mijn vertrouwen''

Daags na het gelijkspel tegen Rangers FC moet het vizier in De Kuip alweer op de volgende thuiswedstrijd. Feyenoord ontvangt zondag PEC Zwolle in de vijftiende speelronde van de Eredivisie, waarmee een drukke decembermaand van start gaat.

Met zes wedstrijden in 22 dagen tijd kan Feyenoord vol aan de bak in de laatste weken voor de winterstop. Naast de Eredivisiewedstrijden tegen PEC Zwolle en PSV (thuis) en Vitesse en FC Utrecht (uit) staan in december ook de beslissende wedstrijd in Porto en het bekerduel met SC Cambuur op het programma.

Voor de wedstrijd van komende zondag kan Feyenoord volgens Dick Advocaat vertrouwen putten uit het optreden van donderdag in de Europa League. ‘We hebben goed gespeeld, alleen onszelf niet voldoende beloond,’ zei de coach vrijdag. ‘Dat eerste geeft vertrouwen in aanloop naar zondag en de komende weken.’

De personele problemen waar Feyenoord tegen Rangers mee kampte, zullen in elk geval aanstaande zondag nog niet volledig zijn verholpen, weet ook Advcoaat. ‘Maar daar wil ik niet te lang bij stil staan. Dit biedt namelijk ook weer kansen voor andere jongens om zich te laten zien. Degenen die zondag spelen, hebben mijn volledige vertrouwen.’

[readmore=52591]

Lees meer over
De Kuip PSV Vitesse FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties