''Ben een speler voor het eerste elftal en wacht op mijn kans''

vrijdag 29 november 2019 10:52 180.745 keer bekeken 271 reacties Pro Shots

George Johnston kwam op aanraden van Dirk Kuyt van Liverpool naar Feyenoord. Steven Gerrard, de trainer van Rangers FC, had Kuyt de tip gegeven. De kritiek was gelijk niet van de lucht: 'als die Johnston zo goed is, waarom haalt Gerrard hem dan niet zelf?'. Feitelijk wilde Johnston zelf graag eens over de landsgrenzen heen kijken, zeker omdat Virgil Van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez en Dejan Lovren voor hem stonden in de pikorde bij Liverpool.

Johnston legt zijn keuze uit aan BBC Scotland. "Het gebeurde onverwacht: op een avond werd ik gebeld en werd er gezegd dat Feyenoord me wilde kopen, 48 uur later tekende ik een contract. Het was goed voor mijn ontwikkeling om in een omgeving te komen van een eerste elftal. Op dit moment is Liverpool de beste club van Europa en dan kom je er als jonge speler moeilijk tussen. Ik vond dat Feyenoord me een beter platform kon geven voor de nabije toekomst."

De eerste maanden leefde Johnston vanuit een hotel. "Ik heb het idee dat ik eindelijk op mijn plek ben. Het was niet gemakkelijk om in een hotel te leven tijdens mijn eerste maanden, maar nu ik mijn eigen plek heb gaat het veel beter. Mijn familie komt vaak langs en ik heb ook nieuwe vrienden gemaakt." Johnston ziet zichzelf niet als speler voor de breedte. "Ik ben een speler voor het eerste elftal en ik wacht op mijn kans. Ik hoop dat die kans snel komt en dan moet ik hem grijpen."

Gerelateerd nieuws
271 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 125 mensen actief, waarvan 60 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved