Advocaat: ''Pim was een geweldige vakman, heel ‘straight’''

vrijdag 29 november 2019 10:50 22.055 keer bekeken 19 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt aanstaande zondag met rouwbanden om, om stil te staan bij het overlijden van Pim Verbeek. Dertig jaar geleden was Verbeek trainer bij Feyenoord tijdens een van de donkerste periodes van de Rotterdammers. Het ontbreken van kwaliteit in de spelersgroep van Feyenoord brak ook de sympathieke Verbeek op. Dick Advocaat heeft regelmatig samengewerkt met Verbeek en is dan ook geraakt door het overlijden van zijn negen jaar jongere collega.

"Verschrikkelijk ja. Als je dood gaat, krijg je alleen maar positieve dingen te horen. Zo gaat het altijd. Maar ik vind dit echt verschrikkelijk, voor zijn vrouw en kinderen en de rest van de familie", zo vertelt Advocaat aan het Algemeen Dagblad. "Ik kende Pim heel goed. We zijn drie keer samen op pad geweest (toen Advocaat bondscoach was van Zuid-Korea en de Verenigde Arabische Emiraten en kortstondig bij Borussia Mönchengladbach). Pim was een geweldige vakman, heel ‘straight’, direct en duidelijk, tegen wie dan ook. Zulke mensen kom je weinig tegen.”

Gerelateerd nieuws
19 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 2 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 469 mensen actief, waarvan 96 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved