''Hij wordt rustiger voor de goal, die jongen wordt steeds beter''

vrijdag 29 november 2019 00:20 111.460 keer bekeken 259 reacties Pro Shots

Feyenoord staat op het randje van Europese uitschakeling, maar mag blijven hopen op een vervolg in de Europa League. De opdracht van Feyenoord is simpel: uit winnen bij FC Porto. Daarnaast is Feyenoord afhankelijk van Rangers FC, want die moet dan ook hun thuiswedstrijd winnen van BSC Young Boys.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam bezocht gisteren de wedstrijd van Feyenoord tegen Rangers FC en kon wel leven met de uitslag. "Ik denk dat de uitslag wel recht doet aan de wedstrijd. Alleen: Narsingh kreeg nog wel een aardige kans op het einde en kwam een beetje ongelukkig uit met zijn passen, dus het had gekund. Al denk ik wel dat dit het maximaal haalbare was. Alhoewel Feyenoord voor rust wel aardig speelde, moet ik zeggen", zo vertelt Krabbendam op de radio van Voetbal International. "Daarna viel het wel weer terug en dat zie je wel vaker: de ploeg kan redelijk tot goed spel niet over langere periodes vasthouden. Uiteindelijk weer niet verloren onder Advocaat en nog uitzicht op de volgende ronde, die kans is er. Het wordt moeilijk, maar daar moet Feyenoord zich maar aan vasthouden."

Gelegenheidsspits Luis Sinisterra was gisteren een van de lichtpuntjes bij Feyenoord. "Hoe hij zich ontwikkelt: het is natuurlijk niet zijn positie en hij moet nog van alles bijleren, maar hoe hij dan die goal afmaakt... hij wordt rustiger voor de goal, die jongen wordt steeds beter. Het is wel prettig dat wanneer je niet over je eerste spits kunt beschikken, dat deze jongen het zo laat zien en toch twee wedstrijden op rij scoort nu."

Feyenoord overwintert dus in Europa bij uitwinst op Porto en thuiswinst van Rangers FC op BSC Young Boys. Die kans is "niet heel reëel, maar ook niet onmogelijk. Porto heeft zich niet laten zien als een geweldige ploeg. Die club is het natuurlijk ook gewend om Champions League te spelen, volgens mij leeft de Europa League daar helemaal niet zo erg. Zo lang er kans is, is er hoop en waarom zou Feyenoord daar met een beetje mazzel geen resultaat kunnen halen? Je moet er wel voor gaan."

Gerelateerd nieuws
259 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72527 leden - Op dit moment zijn 851 mensen actief, waarvan 231 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved