Senesi: ''Ik weet dat ik nog niet op mijn niveau ben''

Senesi: ''Ik weet dat ik nog niet op mijn niveau ben''

Marcos Senesi is de grootste aankoop van Feyenoord sinds jaren. De verwachtingen over de verdediger zijn dan ook direct hoog. De Argentijn weet na een moeizame start zijn draai steeds beter te vinden in de ploeg van Dick Advocaat. Julio Ricardo Cruz heeft zijn vertrouwen in Senesi uitgesproken en vraagt de supporters om geduld.

De woorden vallen goed bij Senesi. ''Ik ben heel blij dat een speler die zo'n grote stempel heeft gedrukt op Feyenoord en ook in Argentinië belangrijk is geweest, dat over mij zegt. Ik denk dat ik bij Feyenoord ga laten zien, dat ik meer in me heb. Ik weet dat ik nog niet op mijn niveau ben. Ik ga er alles uithalen,'' vertelt de verdediger vol vertrouwen in gesprek met RTL7.

''Als je iedereen achter je hebt gelaten, moet je erg wennen. Daarbij komen er ook nog een nieuwe cultuur en een nieuw soort voetbal op je af, in dit geval het Nederlandse voetbal. Het Zuid-Amerikaanse voetbal is heel fysiek. Hier is het veel intenser met de bal, het gaat meer om de details: dat zijn de punten waar een voetballer hier op moet letten.''

Senesi heeft weinig meegekregen van alle kritiek in de media en focust zich vooral op het verbeteren van zijn spel. ''Ik heb me moeten aanpassen, misschien ben ik niet goed van start gegaan. Bij elke wedstrijd laat ik steeds beter zien dat de moeite die Feyenoord voor me heeft gedaan zich op het veld terugbetaalt.''

[readmore=52573]

Lees meer over
Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties