Kökcü: ''Je baalt wel omdat er meer in had gezeten''

vrijdag 29 november 2019 00:02 27.010 keer bekeken 149 reacties Pro Shots

Feyenoord gaf gisteren maar weer eens een voorsprong weg. Lang leek er niks aan de hand, maar uit de eerste de beste aanval in de tweede helft maakte Rangers FC de 1-0 voorsprong van de Rotterdammers ongedaan, om daarna dezelfde truc nog een keer toe te passen en op een 1-2 voorsprong te komen. Feyenoord kwam nog wel terug tot 2-2, maar heeft een klein wonder nodig om de volgende ronde van de Europa League te bereiken.

Orkun Kökcü vertelt wat hij na de wedstrijd in de kleedkamer tegen zijn medespelers heeft gezegd. "Dat we hebben gestreden, jammer genoeg geen drie punten hebben en veel kansen hebben gecreëerd, maar het niet hebben weten af te maken."

De uitslag was teleurstellend, maar voelde niet als een nederlaag. "Je baalt wel omdat er meer in had gezeten, denk ik, en de goede dingen wil je meenemen en de mindere dingen verbeteren", zo vertelt Kökcü voor de camera van VoetbalPrimeur. Op de eerste helft was weinig aan te merken en De Kuip kolkte weer als vanouds. "Je voelt wel meteen dat het gaat spelen in het stadion en dat gaf wel vertrouwen natuurlijk. Met 1-0 de rust in is wel goed, maar na rust beginnen we slordig en zijn we niet scherp. Na de 2-2 pakken we het weer op."

Een echt slotoffensief kwam niet van de grond. "Ik denk dat de tegenstander zijn tijd heeft genomen en ze leggen het spel eigenlijk dood. Een stukje professionaliteit van hun kant, dus daar kun je niks aan doen. Jammer genoeg hebben we daarna geen kans meer weten te creëren en hebben zij het goed uitgespeeld."

Gerelateerd nieuws
149 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 522 mensen actief, waarvan 153 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved