''Ben er ziek van, we hadden gewoon moeten winnen hier''

donderdag 28 november 2019 21:39 68.570 keer bekeken 160 reacties Pro Shots

Mocht Feyenoord de uitwedstrijd bij FC Porto winnen en Rangers FC thuis van BSC Young Boys winnen, dan overwintert Feyenoord in de Europa League. Die flinterdunne hoop zorgt niet voor opluchting bij Steven Berghuis. "Op dit moment niet, op dit moment ben ik er ziek van, we hadden gewoon moeten winnen hier."

"Ja, het is echt balen dit. We hebben er denk ik echt met z'n allen voor gevochten, alleen duurde het in de tweede helft zolang met keuzes maken, waardoor je niet tussen de linies kan spelen en... het is gewoon balen dit, man", zo vertelt de aanvoerder voor de camera van VTBL.

Evenals Jens Toornstra denkt Berghuis dat het missen van de kansen in de eerste helft de Rotterdammers uiteindelijk opgebroken is. "Kansen genoeg, klopt. Weet je: eerste helft ... kansen, je bent er en dan is het afhankelijk van de paal, keeper of hoe je 'm schiet, maar je creëert in ieder geval. De eerste helft was goed, denk ik. De tweede helft duurde het zo lang in keuzes, ja, dan help je ze gewoon in de wedstrijd."

Gerelateerd nieuws
160 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 699 mensen actief, waarvan 173 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved