Advocaat: ''De eerste helft kostte veel kracht''

Advocaat: ''De eerste helft kostte veel kracht''

Feyenoord heeft de lastige thuiswedstrijd tegen Rangers FC uiteindelijk met 2-2 gelijkgespeeld. De Rotterdammers waren de eerste helft een stuk beter, maar wisten slechts een keer te scoren. Dick Advocaat is dan ook tevreden.

''Ik denk dat we het uitstekend gedaan hebben, alleen hebben we onszelf niet beloond. De eerste helft kostte veel kracht. Er zat meer in en we hadden moeten winnen,'' vertelt Advocaat in gesprek met Feyenoord TV. De trainer heeft nog vertrouwen in een goede afloop. Feyenoord moet winnen van FC Porto en Young Boys mag geen punten pakken tegen Rangers FC. ''Alles is nog steeds mogelijk in deze poule. Het wordt nog interessant in Porto.''

Advocaat neemt het Lutsharel Geertruida niet kwalijk dat beide goals van Rangers FC kwamen vanuit een voorzet vanaf zijn kant. "Die voorzet kan komen. Als je dan toch verwijten moet maken moet je in het centrum kijken. Dat staat niet goed, maar dat is ook de kwaliteit van die spits."

[readmore=52576]

Lees meer over
Dick Advocaat Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties