Cruz: ''Iets meer geduld hebben met hem''

Cruz: ''Iets meer geduld hebben met hem''

Marcos Senesi begint steeds meer zijn draai te vinden. De aankoop van afgelopen zomer heeft een lastige beginfase gehad, maar speelde tegen FC Groningen een sterke wedstrijd. Oud-Feyenoorder en Argentijn Juli Ricardo Cruz vraagt om meer geduld met Senesi en wijst erop dat een overstap naar Nederland lastig kan zijn.

''Er is weer een Argentijnse voetballer bij Feyenoord, Marcos Senesi. Dat doet mij deugd. Het enige wat ik vraag van de mensen is om iets meer geduld te hebben. De overgang van het Zuid-Amerikaanse naar het Nederlandse voetbal is moeilijk.''

''Niet alleen vanwege het voetbal, maar vooral vanwege de gewoontes,'' vertelt Cruz in gesprek met RTL7. ''Men moet iets meer geduld hebben met hem. Hij gaat presteren zoals iedereen van hem verwacht. Hij is een goede speler, dat heeft hij hier in Argentinië wel laten zien.''

Cruz, die momenteel weer in Argentinië woont, denkt nog wel eens terug aan zijn periode bij Feyenoord. "Bosvelt mocht ik graag. We aten vaak bij elkaar thuis. Ook met Tomasson en Van Wonderen had ik een goede band. Van Bronckhorst heb ik natuurlijk ook gevolgd, ik vind het mooi om te zien dat hij nu als speler én als trainer kampioen is geworden met de club."

[readmore=52531]

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst FC Groningen Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties