Gerrard: ''Ik zie ook dat hij sommige dingen heeft verbeterd''

woensdag 27 november 2019 20:47 94.585 keer bekeken 239 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor weliswaar met slechts 1-0 bij Glasgow FC, maar het wedstrijdbeeld liet zien dat de Rotterdammers kansloos waren in de heenwedstrijd en dat de score hoger uit had kunnen vallen. Morgen wacht de terugwedstrijd en trainer Steven Gerrard waakt voor de tactiek van Dick Advocaat.

"Dick is een trainer die al heel lang op dit niveau actief is. Ik heb enorm veel respect voor hem, hij heeft veel ervaring opgedaan door heel Europa. Ik weet zeker dat hij zich heeft verdiept in Feyenoord en zag waar het fout ging. Ik zie ook dat hij sommige dingen heeft verbeterd", zo vertelt hij aan Voetbal International.

"'Het zal moeilijker worden dan in de thuiswedstrijd. We hadden toen ook de steun van onze eigen fans, die fantastisch waren. Dat voordeel zal Feyenoord nu hebben. Balans is voor ons het juiste woord. Onze spelers moeten dapper zijn en de ambiance aankunnen, zeker in de beginfase."

Rangers gaat in De Kuip zelf de steun krijgen van 3.000 meegereisde supporters. "Dat typeert deze club. We hebben fans die voor geweldige steun zorgen en hun team overal ter wereld willen volgen. Ik hoop wel dat iedereen zich gedraagt. We moeten nog twee duels en het laatste wat we nodig hebben is een straf. We hebben onze supporters nodig."

Gerelateerd nieuws
239 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 844 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved