Voorprogramma Feyenoord - Rangers FC: Alle info

dinsdag 26 november 2019 16:33 46.245 keer bekeken 90 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Een nieuwe Europese avond komt eraan! Feyenoord neemt het donderdag in een volle Kuip op tegen Rangers FC. Evenals bij de vorige thuisduels in de Europa League biedt Feyenoord de supporters de kans om al ruim voor de aftrap (18:55 uur) in de juiste stemming te komen. Daarom adviseert de club alle supporters om op tijd naar De Kuip te komen en indien mogelijk vóór 17:15 binnen te zijn. In dit bericht lees je meer over het voorprogramma van donderdag.

Poorten 16:00 uur open
Om 16:00 uur gaat een deel van het stadion open. Vanaf die tijd kunnen supporters met een wedstrijdticket naar binnen via de poorten 26 t/m 33 en 42 t/m 44.

Tot 17:15 uur toegang voor iedereen
Heb je een kaart voor de blauwe, oranje of groene zijde? Dan ben je uiteraard ook welkom op de gele zijde. Zorg dat je uiterlijk 17:15 uur binnen bent via bovengenoemde poorten. Daarna kun je enkel via de poorten naar binnen die op jouw wedstrijdticket zijn vermeld.

DJ Paul Elstak
Zoals eerder gemeld, heeft een samenwerking tussen de club, FSV De Feijenoorder en FRFC1908 ervoor gezorgd dat niemand minder dan DJ Paul Elstak optreedt voorafgaand aan de wedstrijd. Hij draait aan de gele zijde ter hoogte van de Legioenzaal. Ook DJ DARR, DJ ICON en Benning maken hier hun opwachting.

De Vereeniging en Legioenzaal
Eenmaal binnen kan je kiezen waar jij en je kameraden in de stemming willen komen voor de wedstrijd. Aan de Olympiazijde kan je terecht in De Vereeniging, terwijl aan de noordzijde van De Kuip de Legioenzaal met een speciaal podium geopend is.

Actie
Speciale actie: een groot drankje bestel je deze avond voor slechts één munt (in plaats van 1,5 munt). Deze actie is geldig tot het moment dat het stadion in z’n geheel open gaat (17:25 uur, anderhalf uur voor de wedstrijd).

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 192 mensen actief, waarvan 66 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved