Mini-Klassieker Feyenoord Onder 19 in De Kuip

Mini-Klassieker Feyenoord Onder 19 in De Kuip

De wedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Ajax Onder 19 wordt dit seizoen in De Kuip gespeeld. De mini-Klassieker op zaterdag 7 december (aanvang 14:30 uur) is toegankelijk voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Meer informatie lees je in dit bericht.

SC Feyenoord 1 speelt op zaterdag 7 december een wedstrijd op het hoofdveld van Varkenoord. Mede om die reden is besloten om de kraker tussen de Onder 19-teams van Feyenoord en Ajax in de bijzondere ambiance van De Kuip te laten plaatsvinden. De Kuip wordt op deze dag beperkt opengesteld: supporters kunnen kaarten bestellen voor de vakken W1, W2, W3 en W4. De tickets zijn gratis verkrijgbaar via de online Feyenoord Ticketshop.

Bestelperiodes
Vanaf vandaag (maandag 25 november) 18:00 uur kunnen seizoenkaarthouders met voorrang twee kaarten per seizoenkaart bestellen. De voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 27 november 17:59 uur. Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf die dag 18:00 uur ook twee kaarten per lidmaatschap proberen te bemachtigen. Er vindt geen verkoop plaats voor overige supporters.

Supporters met een kaart kunnen die zaterdag het stadion vanaf 13:30 uur betreden via de poorten 19-24. Parkeren kan gratis op de vakken P2, P3 en P4 op basis van beschikbaarheid. De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn geopend vanaf het moment dat de poorten opengaan tot een kwartier na aanvang van de wedstrijd.

Lees meer over
De Kuip ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties