Kökçü: ''Er wordt steeds meer van mij verwacht''

Kökçü: ''Er wordt steeds meer van mij verwacht''

Voor Feyenoord staat een belangrijke uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma. De Rotterdammers hopen de drie punten mee te nemen naar huis. Dick Advocaat wil stabiliteit zien van zijn ploeg en niet meer terugvallen naar het niveau zoals het team dat liet zien in Sittard tegen Fortuna, of eerder in Emmen.

Orkun Kökçü heeft veel vertrouwen. ''De trainingen zijn pittig. De trainer is duidelijk. Hij is hard, maar hij heeft ook vertrouwen in de spelers. Het voelt nooit alsof je wordt gekleineerd. Hij zet je op scherp. Het voelt fijn als je zo'n trainer hebt. Er wordt steeds meer van mij verwacht. Mentaal moet je sterk zijn. Daar helpt de trainer bij,'' vertelt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Kökçü treft zondag zijn oude club. "Mijn eerste stappen in het betaald voetbal heb ik daar gezet. Ze hebben mij wel een beetje gevormd, daar ben ik ze wel dankbaar voor. Het is een belangrijke wedstrijd, we zijn gemotiveerd, en moeten de lijn van de afgelopen wedstrijden doortrekken. We weten waar we staan en waar we heen moeten."

[dumpitem=18647]

Lees meer over
FC Groningen Fortuna Sittard Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties