Internationals terug, op naar Groningen-uit

donderdag 21 november 2019 14:49 34.800 keer bekeken 72 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De Feyenoorders die de afgelopen weken afwezig waren vanwege internationale verplichtingen, zijn weer terug op vertrouwde grond. Op het eigen 1908 werd donderdagochtend de voorbereiding hervat op FC Groningen-uit, de eerste competitiewedstrijd na de interlandbreak.

Steven Berghuis, Renato Tapia, Tyrell Malacia, Wouter Burger en George Johnston, ze waren allemaal weer van de partij op het steenkoude trainingsveld. Ook Naoufal Bannis is weer terug in Rotterdam. De jonge spits, die de afgelopen weken met Oranje Onder 17 deelnam aan het WK in Brazilië, werkte een individueel programma af.

Ook Kenneth Vermeer, Marcos Senesi en Luis Sinisterra, die zich hadden afgemeld voor de interlands van deze weken, werkten op 1908 toe naar de hervatting van de Eredivisie. Feyenoord staat komende zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegenover FC Groningen en passeert de noorderlingen bij een zege op de ranglijst. De aftrap is om 12:15 uur.

Gerelateerd nieuws
72 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75077 leden - Op dit moment zijn 917 mensen actief, waarvan 190 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved