Ook Advocaat voor winters trainingskamp naar Marbella

Ook Advocaat voor winters trainingskamp naar Marbella

Feyenoord bereidt zich ook in 2020 in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Dick Advocaat verblijft van maandag 6 tot en met zaterdag 11 januari voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse kustplaats Marbella.

Het is de zevende keer sinds 2012 dat Feyenoord in de winterstop kiest voor een verblijf in Marbella. De trainingen zullen opnieuw worden afgewerkt op het Marbella Football Center, een complex met meerdere uitstekend onderhouden velden.

In een later stadium wordt bekend welke training van Feyenoord in Marbella openbaar is voor publiek. Het exacte programma, inclusief een eventuele oefenwedstrijd, wordt in een later stadium bekend.

De Eredivisie wordt door Feyenoord hervat op zaterdag 18 januari 2020 met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De winterstop begint na de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (zondag 22 december, 14:30 uur).

Lees meer over
FC Utrecht sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties