Toornstra opnieuw in de prijzen met doelpunt

Toornstra opnieuw in de prijzen met doelpunt

Jens Toornstra heeft voor de tweede maand op rij het mooiste doelpunt van de maand gemaakt. Dat is de uitkomst van de ‘Goal of the Month’ verkiezing over de maand oktober op het officiële Instagram-account van Feyenoord.

Evenals vorige maand konden volgers van Feyenoord op Instagram ook afgelopen week weer stemmen op het mooiste doelpunt van de afgelopen maand. Tot de acht geselecteerde goals behoren niet alleen treffers van Feyenoord 1, ook goals van Jong Feyenoord en teams van Feyenoord Academy maken kans.

Zo kwam Wouter Burger bijvoorbeeld met twee goals namens Jong Feyenoord voor in de verkiezing, terwijl Mike Kleijn uit Feyenoord Onder 15 met zijn afstandsschot tegen Excelsior Onder 15 zelfs de finale haalde. Echter was het Jens Toornstra die in alle rondes de meeste stemmen veroverde met zijn pegel in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De middenvelder won vorige maand met zijn goal tegen FC Emmen.

Lees meer over
Jens Toornstra Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties