Toornstra opnieuw in de prijzen met doelpunt

vrijdag 15 november 2019 12:08 69.540 keer bekeken 158 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Jens Toornstra heeft voor de tweede maand op rij het mooiste doelpunt van de maand gemaakt. Dat is de uitkomst van de ‘Goal of the Month’ verkiezing over de maand oktober op het officiële Instagram-account van Feyenoord.

Evenals vorige maand konden volgers van Feyenoord op Instagram ook afgelopen week weer stemmen op het mooiste doelpunt van de afgelopen maand. Tot de acht geselecteerde goals behoren niet alleen treffers van Feyenoord 1, ook goals van Jong Feyenoord en teams van Feyenoord Academy maken kans.

Zo kwam Wouter Burger bijvoorbeeld met twee goals namens Jong Feyenoord voor in de verkiezing, terwijl Mike Kleijn uit Feyenoord Onder 15 met zijn afstandsschot tegen Excelsior Onder 15 zelfs de finale haalde. Echter was het Jens Toornstra die in alle rondes de meeste stemmen veroverde met zijn pegel in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De middenvelder won vorige maand met zijn goal tegen FC Emmen.

Gerelateerd nieuws
158 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73590 leden - Op dit moment zijn 1070 mensen actief, waarvan 224 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved