Feyenoord verwacht dat Senesi kan spelen tegen FC Groningen

dinsdag 12 november 2019 05:04 68.255 keer bekeken 104 reacties Pro Shots

Marcos Senesi viel tegen RKC geblesseerd uit met een ogenschijnlijk zware handblessure, maar de artsen van het Erasmus Medisch Centrum, die de onderarm van de Argentijn in het gips gezet hebben, zijn positief. Senesi heeft wat men een 'mooie breuk' noemt.

De medische staf van Feyenoord gaat nu bekijken of Senesi in de aankomende uitwedstrijd tegen FC Groningen met een brace om zijn onderarm aan kan treden, zo meldt het Algemeen Dagblad. Mocht Senesi niet speelklaar zijn, dan wordt Eric Botteghin waarschijnlijk zijn vervanger omdat de Braziliaan tegen die tijd weer hersteld is van zijn hamstringblessure.

Ook Jan-Arie van der Heijden blijft een optie nadat hij afgelopen weekend uit voorzorg in de rust gewisseld werd. De verdediger had al een gele kaart op zak en Dick Advocaat wilde geen rode kaart riskeren. Daarnaast blijft Renato Tapia ook een optie als een van de twee centrale verdedigers. 

Gerelateerd nieuws
104 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 50 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved