''Koevermans wordt niet algemeen directeur van Feyenoord''

''Koevermans wordt niet algemeen directeur van Feyenoord''

Mark Koevermans wordt niet de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. Dit meldt Johan Derksen maandagavond in Veronica Inside. Lange tijd werd de commercieel directeur, die momenteel ad interim algemeen directeur is, genoemd om de plek definitief in te nemen.

"Die Koevermans heeft één vriend binnen de Raad van Commissarissen", zegt Derksen in het praatprogramma. "Hij ligt heel slecht bij Feyenoord, ze vinden hem allemaal een arrogante kakker. Hij wordt geen algemeen directeur."

"Het probleem is alleen dat ze niet goed weten wie ze wel moeten nemen. Ze hadden graag Robert Eenhoorn gewild. En het liefst iemand met een Feyenoord-verleden. Het valt niet mee om een geschikt iemand te vinden om leiding te geven aan zo'n ingewikkeld bedrijf."

Derksen meldde daarnaast dat er nog geen akkoord is met technisch directeur Frank Arnesen. "Het contract is helemaal in orde gemaakt na de onderhandelingen. Zijn zaakwaarnemer moet zich er alleen nog over buigen. Hij bepaalt of alles goed opgeschreven staat."

Lees meer over
Johan Derksen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties