''Koevermans wordt niet algemeen directeur van Feyenoord''

maandag 11 november 2019 21:48 119.030 keer bekeken 282 reacties Pro Shots

Mark Koevermans wordt niet de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. Dit meldt Johan Derksen maandagavond in Veronica Inside. Lange tijd werd de commercieel directeur, die momenteel ad interim algemeen directeur is, genoemd om de plek definitief in te nemen.

"Die Koevermans heeft één vriend binnen de Raad van Commissarissen", zegt Derksen in het praatprogramma. "Hij ligt heel slecht bij Feyenoord, ze vinden hem allemaal een arrogante kakker. Hij wordt geen algemeen directeur."

"Het probleem is alleen dat ze niet goed weten wie ze wel moeten nemen. Ze hadden graag Robert Eenhoorn gewild. En het liefst iemand met een Feyenoord-verleden. Het valt niet mee om een geschikt iemand te vinden om leiding te geven aan zo'n ingewikkeld bedrijf."

Derksen meldde daarnaast dat er nog geen akkoord is met technisch directeur Frank Arnesen. "Het contract is helemaal in orde gemaakt na de onderhandelingen. Zijn zaakwaarnemer moet zich er alleen nog over buigen. Hij bepaalt of alles goed opgeschreven staat."

Gerelateerd nieuws
282 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73592 leden - Op dit moment zijn 1007 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved