Larsson: ''Je hebt gewonnen waar dat vaak niet gebeurde''

maandag 11 november 2019 00:10 44.105 keer bekeken 60 reacties Pro Shots

Sam Larsson moest al vroeg in de wedstrijd tegen RKC de geblesseerde Luis Sinisterra aflossen en deed dat zeker niet onverdienstelijk. De wisselvallige vleugelaanvaller was met de 2-2 uit een vrije trap belangrijk voor de Rotterdammers. "Het is altijd fijn om belangrijk te zijn."

"We hebben veel van zulk soort wedstrijden gehad waarin we niet gewonnen hebben, maar vandaag wel. Het gevoel zat er ook in. We creëerden heel veel kansen en hadden er misschien nog twee of drie moeten maken", zo vertelt Larsson aan het Algemeen Dagblad. "We geven twee doelpunten weg en dat is natuurlijk niet goed, maar als we naar de positieve dingen gaan kijken: we draaien de wedstrijd om en je hebt gewonnen waar dat vaak niet gebeurde."

Larsson heeft geen intensieve gesprekken over zijn rol binnen Feyenoord gehad met Dick Advocaat. "Niks bijzonders, ik ga gewoon zo door. Hij kwam met goede energie. We hebben tot nu toe goede trainingen gehad en nu is het international break, dus we gaan meer trainen." Opeens is de derde plaats nog maar vier punten verwijderd van Feyenoord. "Ja, dat is wel goed: we gaan gewoon door."

Gerelateerd nieuws
60 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70453 leden - Op dit moment zijn 62 mensen actief, waarvan 32 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved