Driessen: ''Jørgensen is er nog lang niet''

zondag 10 november 2019 10:41 78.425 keer bekeken 266 reacties Pro Shots

Valentijn Driessen is nog niet erg onder de indruk van het Feyenoord van Dick Advocaat. De geroutineerde oefenmeester won vorig weekend zijn eerste wedstrijd als trainer van de Rotterdamse club (VVV Venlo-uit, 0-3), maar afgelopen donderdag speelde zijn team met 1-1 gelijk tegen Young Boys.

Tegen de Zwitserse club was Driessen niet onder de indruk van de Rotterdammers. "Young Boys sneed aan alle kanten door Feyenoord heen, dat was het Feyenoord van Jaap Stam wat we zagen. Het hangt af van de kwaliteiten van spelers of je wel of niet in de organisatie kan spelen, kansen kan creëren en goed aanvalsspel speelt. Dat viel tegen", zegt hij.

"Dick hield zijn spelers de hand boven het hoofd, dat doen trainers tegenwoordig altijd. Hij vond Nicolai Jørgensen goed spelen als spits. Ik heb hem niet gezien, hij heeft bijna alleen maar ballen verloren. Natuurlijk heeft hij lang niet gespeeld door blessures maar hij is er nog lang niet. Net zoals heel Feyenoord er nog lang niet is."

"Alleen een trainerswissel wil niet zeggen dat het lek opeens boven is", besluit Driessen in een video op de website van De Telegraaf.

Gerelateerd nieuws
266 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 119 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 724 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved