Vente: ''Dat is een groot verschil met Feyenoord''

Vente: ''Dat is een groot verschil met Feyenoord''

Dylan Vente is dit seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk. De 20-jarige spits kwam afgelopen seizoen amper voor in de plannen van Feyenoord en mocht daarom elders ervaring opdoen. Vente geeft aan nog altijd veel moeite te hebben, mede omdat hij vorig seizoen amper speelde in het eerste en tweede van de Rotterdammers.

"Tegen Heracles had ik na 75 minuten een hartslag van boven de 200. Dat is iets te hoog. Het is te bizar voor woorden eigenlijk dat je op zo'n leeftijd er doorheen zit na zeventig minuten, dat komt doordat ik vorig jaar en het jaar ervoor maar drie of vier wedstrijden per seizoen speelde," vertelt Vente in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Vente heeft nog geen doelpunt gemaakt voor RKC Waalwijk. ''Daar kan je aan blijven denken, maar dat heeft totaal geen nut. Bij RKC krijg je weinig kansen per wedstrijd. Dat is een groot verschil met Feyenoord.'' Zondag treft hij Feyenoord.'' Ik ben niet zo van het uitbundige juichen of dansjes. Het heeft met respect te maken. Het is toch de club waar ik tien jaar heb gevoetbald en volgend jaar nog steeds voetbal, als het goed is.''

Lees meer over
Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties