Vente: ''Dat is een groot verschil met Feyenoord''

zaterdag 9 november 2019 16:15 143.625 keer bekeken 314 reacties Pro Shots

Dylan Vente is dit seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk. De 20-jarige spits kwam afgelopen seizoen amper voor in de plannen van Feyenoord en mocht daarom elders ervaring opdoen. Vente geeft aan nog altijd veel moeite te hebben, mede omdat hij vorig seizoen amper speelde in het eerste en tweede van de Rotterdammers.

"Tegen Heracles had ik na 75 minuten een hartslag van boven de 200. Dat is iets te hoog. Het is te bizar voor woorden eigenlijk dat je op zo'n leeftijd er doorheen zit na zeventig minuten, dat komt doordat ik vorig jaar en het jaar ervoor maar drie of vier wedstrijden per seizoen speelde," vertelt Vente in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Vente heeft nog geen doelpunt gemaakt voor RKC Waalwijk. ''Daar kan je aan blijven denken, maar dat heeft totaal geen nut. Bij RKC krijg je weinig kansen per wedstrijd. Dat is een groot verschil met Feyenoord.'' Zondag treft hij Feyenoord.'' Ik ben niet zo van het uitbundige juichen of dansjes. Het heeft met respect te maken. Het is toch de club waar ik tien jaar heb gevoetbald en volgend jaar nog steeds voetbal, als het goed is.''

Gerelateerd nieuws
314 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71836 leden - Op dit moment zijn 1128 mensen actief, waarvan 306 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved