''Hij moet sober spelen, want hij heeft geen lucht en kracht''

zaterdag 9 november 2019 02:29 120.830 keer bekeken 273 reacties Pro Shots

Feyenoord zit al vrij lang in zwaar weer. De winst op VVV-Venlo kwam als geroepen, maar het gelijkspel tegen Young Boys kwam weer aan als een mokerslag. Dick Advocaat is als trainer verantwoordelijk voor de resultaten, maar Jan Boskamp verzekert iedereen in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside dat Advocaat zich (nog) geen zorgen maakt. "Dickie is gelukkig, daar ben ik zeker van."

Rene van der Gijp twijfelt in het programma aan de tactische vermogens van Rick Karsdorp, die vergeleken wordt met de rechtsback van PSV. "Ik snap daar helemaal niks van. Ik zie dat ook heel vaak bij Karsdorp, he: die gaat dan naar voren en dan denk ik 'die bal ga jij niet krijgen'. Dat moet hij zelf toch ook doorhebben? Dan gaat die bal dus naar Berghuis en dan blijft hij nog lopen. Dan loopt hij op een gegeven moment gewoon tegen de libero van de tegenstander aan. Waar slaat dat op?" Johan Derksen is het eens met Gijp. "Hij moet sober spelen, want hij heeft geen lucht en kracht voor anderhalf uur."

Boskamp vindt dat Karsdorp zijn momenten beter moet kiezen tijdens de wedstrijd. "Dumfries en Karsdorp kun je gewoon met elkaar vergelijken: je kunt beter vijf keer gaan en vijf keer goed, dan constant gaan. Je zag ook een paar keer een reactie van Dickie, zo van 'wat ben je aan het doen?', want Dickie wil gewoon dat ze vanuit hun positie spelen en van daaruit ga je naar voren toe." De Snor ziet de nabije toekomst van Feyenoord somber in. "Dick zit daar op het bankie met meer passie dan dat hele elftal bij elkaar, maar uiteindelijk moet hij bij de bovenste vijf komen en moet hij zien te overwinteren... met Narsingh, Larsson en Senesi."

Gerelateerd nieuws
273 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 1048 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved