''Naar Rangers thuis kijken en die moet je winnen, niks anders''

vrijdag 8 november 2019 04:17 75.090 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Ridgeciano Haps was tijdens het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Young Boys een van de weinige uitblinkers aan de kant van Feyenoord. Toch denkt de flankverdediger dat de knock-out fase van de Europa League nog gehaald kan worden. "Ja, ik denk het wel. We moeten eerst naar Rangers thuis kijken en die moet je winnen, niks anders."

"Ik denk dat je op basis van de eerste helft de score veel sneller moet uitbreiden om het gemakkelijker te maken voor jezelf. Dat doe je niet en dan laat je Young Boys op je afkomen in de tweede helft en dan valt de 1-1, helaas. Dan ga je op zoek naar de 2-1, maar je kunt 'm ook tegenkrijgen. De tweede helft was heel open."

Zelf speelde Haps wel in zijn kracht, zo vertelt hij aan RTV Rijnmond. "Snel van kant wisselen en dat ik dan door kom en de ruimte die ik krijg benutten." Ondanks het resultaat ziet ook Haps verbetering binnen het team sinds Dick Advocaat de scepter zwaait.  "Het is bij vlagen heel goed, als team druk geven en als team verdedigen: dat gaat veel beter." 

Gerelateerd nieuws
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70453 leden - Op dit moment zijn 45 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved